Hírek

Ide írhatsz...

Ki lesz 2016 Menedzsment Innovátora?

A nemzetközi zsűri döntése december 16-án kerül nyilvánosságra. A díj várományosai: a BP GBS, CEU, ELMŰ, Ericcson, GYIOT, LABCOOP. Leadapreneur, Neticle. Hogy közülük ki lesz a Közönségdíjas, Tőled is függ. Ismerd meg a pályázatokat és szavazz a legjobbra a Díj honlapján (Management Innovator Awards).

A pályázatok témakörei tükrözik a menedzsment innováció főbb trendjeit. Az Ericcson és a Leadapreneur innováció menedzsment, a BP GBS és a CEU játékosított vezető és tehetségfejlesztés programmal küzd az elsőségért. A Labcoop és a Neticle az elkötelező ösztönzés innovatív megoldásaival pályázott. Az ELMŰ stratégiai kontrolling, míg a GYIOT a generációk együttműködése témakörében megvalósított innovációját mutatta be.

Nagyon felhasználóbarát a felület. Minden egyes pályázatot egy 2 perces videó, egy plakát-előadás, valamint egy 17 oldalas projektbemutató alapján ismerhetsz meg (ha kevés időd van, elég a 8x2 perc is, hogy képet kapj a versenyzőkről!). Érdekes, jó pályázatok, tanulási lehetőségnek sem utolsó.

A Díjról

A Menedzsment Innovátorok Társasága májusban hirdette meg a Díjat azzal a céllal, hogy felkutassa, és reflektorfénybe állítsa a legjobb vezetési, vállalatirányítási, és emberi erőforrás menedzsment megoldásokat.

A kétfordulós verseny első fordulójában 22 nevezés érkezett. A legtávolabbi jelentkezők Brazíliából, illetve Malajziából küldték a pályázatukat, de a legtöbben Magyarországról pályáztak. For profit és non-profit szervezetek, szolgáltató és gyártó vállalatok egyaránt fontosnak érezték, hogy elinduljanak a megmérettetésen. A szakértő zsűriben Annicken R. Day, Hodicska Gergely, Dr. Poór József, Annemie Ress és Kim Spinder kapott helyet.

8 projekt jutott a második fordulóba, ahol eldől, mely pályázat nyeri a Menedzsment Innovátor Díjat, valamint a BBJ illetve a közönség különdíját.