Lovas platform

Kedves Kollégák,

Itt az ősz és vele az EQ-Skill ló asszisztálta fejlesztéssel kapcsolatos programjai:

HORSEDREAM TRAIN THE TRAINER SZEMINÁRIUM OKTÓBER 10-IG KEDVEZMÉNYESEN!
- novemberben indul az ötödik csoport! -

Gondoltál már arra, hogy lovakkal szerzett tapasztalataidat az emberekkel és csapatokkal való fejlesztő munkában is hasznosítsd? Szeretnéd, ha minél többen tanulhatnának magukról és képességeikről lovak segítségével? Ha a lovas szakmában már elég képzett és tapasztalt vagy, az EQ-Skill integrált képzésein most elsajátíthatod a ló asszisztálta készség-, vezető- és szervezetfejlesztés elméleti és gyakorlati tudnivalóit! Vágj bele őszi kurzusunkkal!

ÉRDEKEL

JELENTKEZEM

szmt lovas platformok 2016

Célunk továbbra is az, hogy a szakmai csemegéken és a bepillantás lehetőségén túl egységes szemléleti, módszertani és gyakorlati alapokat adjunk ehhez a speciális módszertanhoz, definiáljuk kereteit annak érdekében, hogy kialakulhasson egy elkötelezett érdeklődőkből és hozzáértőkből álló szakmai közösség.

A program szakmai koordinátora: Suhai Gábor

Helyszín: BKIK -Budapest, I. kerület, Krisztina krt. 99., 7. emelet, Széchenyi terem

Részvételi díj: SzMT tagoknak ingyenes; külsős diákok részére 600 Ft/fő/alkalom; külsős résztvevők részére 1200 Ft/fő/alkalom

Jelentkezés: titkarsag@szmt.hu ; bakanek.bianka@eqskill.hu

Lovas platform III. alkalom

Időpont: 2016. október 21., péntek 18.00-20.00

Tisztelet és bizalom: párhuzamok a ménesben és a szervezetben - vezetési pozíciók, hatalmi jelzések, kontroll és irányítás...

- vendégünk Pataky Kata okleveles Monty Roberts instruktor -

"A lónak evolúciós múltjából fakadóan veleszületett szükséglete, hogy "valaki mozgassa a lábát", azaz vezetője legyen. A természetes lócsoportokban tiszta és egyértelmű, valamennyi egyed által elfogadott hierarchia alakul ki, ami meghatározza, ki vezet kit, ki működik együtt kivel. Az együttműködés a lócsoportokban mindig win-win jellegű: az egyed komfortérzete és túlélési esélyei egyaránt jelentősen növekednek általa. Ugyanezen "kotta" mentén viszonyul a ló az emberhez is: feltétel nélkül együttműködik, amennyiben a szándékok és a célok egyértelműek, a kapcsolati rendszerben érzékelhetően megjelenik a kölcsönös bizalom és tisztelet. Egy ilyen rendszerben a vezető "befektetése" pozíciója eléréséhez és megtartásához a tiszta, következetes kommunikáció és a hatalmi/vezetői önreflexió, mások és saját szükségleteinek folyamatos monitorozása és összecsiszolása. Mi és hogyan emelhető át mindebből a vezető- és szervezetfejlesztés területére? Ezeket a gondolatokat, kérdéseket járjuk körül a Platformon, reményeink szerint a résztvevők minél nagyobb bevonódásával, hozzájárulásával."

Lovas platform IV. alkalom

Időpont: 2016. december 2., péntek 18.00-20.00

Kapcsolatok és önismeret - amire a lovak taníthatnak

Reméljük hamarosan találkozunk, addig is kövess minket Facebookon és Instagramon!

Üdvözlettel: az EQ-Skill lovastréner csapata

Suhai Gábor

szakmai igazgató

mobil: +36 30 2117688

1022 Budapest Bimbó út 5.

www.eqskill.hu