Májusi SZMT Onboarding

A get together on the "what the f*ck?"
 

Időpont: 2022.05.05. csütörtök 17.30 - 20.00 h
Helyszín: szervezés alatt //  személyes és valószínűleg a Hattyúház kertje (Bereg Bar and Cafe) Budapest, Hattyú u. 14, 1015

Kedves közeledők, újonnan csatlakozók, aktív szerepvállalók, és mindig is velünk tartók!

Korábbi beszélgetésekben az SZMT tagjai és a hozzá közeledők részéről igény mutatkozott arra, hogy a remek szakmai programok mellett legyen lehetőség:

- kapcsolódni, networkölni

- az újaknak onboardolódni és "megérkezni" az SZMT közösségébe

- az Elnökség és a tagság diskurzusát intenzívebbé tenni, akár nyílt elnökségi ülés formájában

Szeretettel hívunk Titeket egy ilyen jellegű, ám mégsem túl kötött rendezvényre. Nem célunk minden fenti pontot egy alkalommal kipipálni, a folyamatban hiszünk és azt indítjuk el, aztán megyünk amerre alakul, amerre alakítjátok.

Különösen fontosnak tartjuk, hogy ebben az időszakban, amikor sokan a magunk egyre kisebb buborékjába záródva befelé fordulunk, hogy feldolgozzuk a rendszer különböző szintjein zajló eseményeket és a bennünk megjelenő különböző érzelmi és gondolati megéléseket, mégis tegyünk egy tudatos lépést a helyzetben való összekapcsolódás és közös feldolgozás irányába. Ne veszítsük el azt, hogy magunk mellett egymáshoz is kapcsolódjunk és mint egy értékvezérelt szakmai közösség tagjai tudatosan reflektáljunk a minket körülvevő világra. Legyünk ott egymásnak!

Időpont: 2022.05.05. csütörtök 17.30 - 20.00

Helyszín: szervezés alatt, személyes és valószínűleg a Hattyúház kertje (Bereg Bar and Cafe)

A részvétel ingyenes (a saját fogyasztásodat te állod!), de előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezéshez kattints a JELENTKEZÉS gombra!