U-Rock Production
Corporate Teambuilding Event

A zene a legősibb csoportos rítusok elválaszthatatlan eleme.

Az együtt-zenélés megélése a közös élményen túlmutatóan közösségformáló erő. Hangokból zenét alkotni, együtt zenélni, énekelni, akár több szólamban is.

Mindezt azokkal a munkatársakkal, akik lehet, hogy tudnak, de lehet, hogy nem is tudnak zenélni.

Ez egy kihívás. Egy kreatív és szép kihívás.

Az együtt-zenélés a közösség összehangolásának legősibb megoldása. A zenélés alapvető önkifejezési formánk és az együttesség élményének kifejezési eszköze. A csoport megalkotja a saját zenéjét. Kialakít egy közös ritmust és hangszerekkel rákapcsolódik egy alaptémára. A közös zenélésben megélik saját határaik átlépését.

Zenekart létrehozni a résztvevőkből igazi közösségfejlesztés, amelyben benne rejlik az alkotás kiszámíthatatlan izgalma.

Zenélt-e már együtt az Ön csapata?

Arra kérem most, hogy egy pillanatra tekintsen el a szokásos csapatépítő programok megközelítésétől.

A közös, kreatív (zenei) összetartozás megéléséhez nem szükséges sem hangszeres tudás, sem zenei képzettség. Professzionális zenészek támogatásával megszólal a csapat minden résztvevő tagja és megteremtődik az együttes hangzás.

A résztvevők ötletei beépítésre kerülnek a közös zenei mű megalkotásába, amely folyamat keretén belül szabad tere van az improvizációnak, az alkotás megélt örömének.

Kreatív kapcsolódás és a közös siker öröme

Egy eredményes csapat minden tagja tudja, hogy hogyan kell egyszerre vezetni és követni. Mindenki érzi a többiek rezdüléseit, észreveszi a kimondatlan visszajelzéseket és képes ezekre reagálni. Néha csak meg kell állni és figyelni.

Sok esetben egy folyamat lelassítása gyorsabban vezet eredményekhez, hiszen mindenki egyidejűleg figyel önmagára, a többiekre és a környezetére.

Így lesz képes egy csapat sikeresen együttműködni. Akkor és ott. Avagy itt és most.

A (zenei) egymásrahangolódás azt (is) jelenti, hogy a résztvevők egy számukra teljesen új módon élik meg saját ritmusaikat és egyéniségüket.

Egy kihívás, amely örömet okoz.

Az összhang megteremtéséhez szükséges a kapcsolódás és a kezdeményezés éppúgy, mint a visszavonulás. A közösen megélt (zenei) csapatmunka akkor lendületes és mozgalmas, ha kialakul egy sajátos lüktetése, átitatva egy kreatív feszültséggel.

Vezetünk és követünk.

Fenntartjuk azt a feszültségszintet, amelyben dolgozni tudunk, ami mindannyiunkat inspirál. Ez egyszerre szól az élet minőségéről - ami akkor a legjobb, ha a saját középpontunkat megtartva együtt változunk a világgal és rugalmasan követjük a változások folyamatát - valamint a vezetésről, amely akkor inspiráló, ha a követők önként lépnek be a vezető által teremtett térbe és teszik magukévá vízióját.

Egymásra figyelve mindenki átéli, hogyan mélyülnek el kapcsolataik és formálódnak közösséggé együttesként.

Sikerélményben van részük egy olyan folyamat eredményeként, amely által megerősítést nyer a kihívásokkal való szembenézés és a kezdeményezés jelentősége. 

A programról bővebben:

Somoskői Soma: Mob: +36 30 397 6503