Üzleti klinika 2021. április 8.

Összefoglaló

Lehetséges-e a mai helyzetben egészségügyi intézmények fejlesztése? Ha a válaszod: IGEN, akkor légy részese TE is egy aktuális kihívás megoldásának, tarts velünk az SZMT Üzleti Klinika programsorozat részeként tartott alkalmunkon április 08-án! Vendégeink: a Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológai és Infektológiai Intézetben nyíló Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályának szakorvosai.

  • Kíváncsi vagy, hogyan hat ez a válsághelyzet az egészségügyben dolgozókra?
  • Miként lehet közösséget építeni és szervezetet fejleszteni ebben az időszakban?
  • És Mi, mint Szervezetfejlesztők mit tehetünk?

A Magyar Gyermekontológiai Hálózat 2021-ben már 50 éve gyógyítja, és gazdagítja tapasztalatával a világot. Ha te is kíváncsi vagy milyen kihívásokkal és elakadásokkal találják szembe magukat most az egészségügyben dolgozók, tarts velünk az SZMT Üzleti Klinika program keretein belül tartott alkalmunkon április 08.-án.

"Komoly szakértelem és nevetés- nálunk 50 éve ez a gyógyítás receptje." Vallja a Gyermekgyógyítók & a Dél-pesti Centrumkórház Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztálya.

Még többet olvashatsz meghívott vendégeinkről: https://www.gyermekdaganat.hu/mgygyt/szent-laszlo-korhaz/ ; https://www.facebook.com/gyermekgyogyitok/