Felhívás


A 27 éves SZMT (Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága) korszakváltó közgyűlésre készül idén. Ennek előkészítése érdekében az elnökség több műhelymunkát szervez, majd május 25-én egy nagycsoportos workshopot tartunk a következő kérdések megvitatására:

Mi a relevanciája ma a szervezetfejlesztésnek?

Mi a relevanciája ma a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társaságának?

Mi az új küldetése a SZMT-nek?

A megbeszélés sorozat nyitányán, 2019. január 15-én - néhányan, akik elkötelezettek vagyunk az SZMT-vel kapcsolatban - találkoztunk és beszélgettünk az SZMT múltjáról, jelenéről, jövőjéről. Azért tettük ezt, mert mindannyiunk számára fontos az SZMT, kötődünk hozzá, sok értékkel, tudással, ismerettel, kapcsolattal lettünk gazdagabbak általa, az SZMT-s közösség által.

Elhatároztuk, hogy felhívást adunk közre:

Hívunk benneteket

- minden szervezetfejlesztő kollégát, céget, és szervezetfejlesztést tanuló egyetemistákat -, akik felelősséget éreztek az OD szakmáért és a szakma hazai szervezetéért, hogy vegyetek részt a "Szervezetfejlesztők az OD és az SZMT megújulásáért" című folyamatban, és közösen tárjuk fel azt, hogy miben és miért lett más az OD és az SZMT 1991 óta! Határozzuk meg a hazai szervezetfejlesztés és a szakmát képviselő szakmai szervezet jövőjét!

Számítunk rád, ha elkötelezett vagy a szervezetfejlesztés iránt!

Jelentkezz itt!

Aláírók

2019. januárban

Csanádi Péter Gelei András Oliser László

Cserey Miklós Kalmár Péter Pardi Rózsa

Donáth Attila Kosztolányi István Strenner Szilárd

Drahos Gábor Kosztra Balázs Szatmáriné dr. Balogh Mária

Erős Ila Mészáros Edina Torma Kálmán

Frajna Piller Annamária Németh Gergely