Jelentkezés

A műhelykonferencia jellegből adódóan 70-90 főben határoztuk meg a kívánatos létszámot. Tekintettel az előjelentkezők létszámára (60 fő), arra számítunk, hogy már a jelentkezési határidő előtt is elfogyhatnak a férőhelyek, ezért bíztatunk mindenkit, hogy igyekezzen mielőbb regisztrálni. 

Fontos tudni, hogy az előjelentkezőknek sincs "bérelt" helyük! A kedvezményük érvényesítéséhez nekik is mielőbb meg kell venniük a belépő jegyüket, ha részvételüket biztosítani szeretnék! Minden előjelentkezőnek névre szóló levelet küldtünk a nekik szóló kedvezmény igénybevételének módjáról.

Konferencia részvételi díjak
Az OD öröksége és jövője
SZMT műhelykonferencia 2022. szeptember 14-16. Zsámbék

Díjak
SZMT-tagok
számára:


SZMT tagoknak jelentkezés és befizetés ezen a  LINKEN!

Díjak
NEM SZMT-tagok
számára:


Nem SZMT tagoknak JELENTKEZÉS és BEFIZETÉS EZEN A LINKEN!

A konferencia részvételi díj a konferencia programjain való részvétel és a kávészüneti fogyasztás díját tartalmazza. A szállást, ebédet, vacsorát közvetlenül a hoteltől lehet megrendelni. A helyszínről, a szálloda árairól és a megrendelés módjáról  ITT vagy lejjebb görgetve tájékozódhatsz. A kedvezményes csomagokat augusztus 15-ig lehet megrendelni.

Az ártáblázatot úgy alakítottuk ki, hogy érdemes legyen még azoknak is belépni az SZMT-be, akik "csak" erre a konferenciára jönnek el az SZMT programjai közül 2022-ben. Az SZMT tagok kedvezményes díjait azok vehetik igénybe, akik legkésőbb a konferencia jelentkezés időpontjáig befizették a rájuk vonatkozó 2022. évi SZMT tagdíjat.

Azokat, akik május 31-ig jelezték a részvételi szándékukat az előjelentkezési lapon, névre szóló levélben értesítjük a rájuk vonatkozó kedvezményes árlistáról és a kedvezményes jelentkezés módjáról.  

Szállás és főétkezések díja (opcionális)

Ezt közvetlenül a Szépia Bio & Art Hotelnél tudod magadnak megrendelni (nem az SZMT-n keresztül). A hotel felajánlott a konferencia résztvevőknek kedvezményeket. Ezekről alább olvashatsz.  Aki igénybe szeretné venni az 5%-os kedvezményt, akkor annak a mice@szepiahotel.hu e-mailcímre kell írnia, és a tárgyba be kell írnia, hogy SZMT Konferencia foglalás. Ezt megteheti 2022. 08. 15-ig! 

  • Egyágyas elhelyezés esetén, félpanziós ellátással: 32.110 Ft/fő/éj
  • Kétágyas elhelyezés esetén, félpanziós ellátással: 21.990 Ft/fő/éj
  • Egyágyas elhelyezés esetén, teljes ellátással: 40.300 Ft/fő/éj, augusztus 15-ig 5% kedvezménnyel: 38.285 Ft/fő/éj
  • Kétágyas elhelyezés esetén, teljes ellátással: 29.650 Ft/fő/éj augusztus 15-ig 5% kedvezménnyel: 28.165 Ft/fő/éj
  • Ha nem kérsz szállást, "csak" enni szeretnél, azt is érdemes előre megrendelni. 6500 Ft/ főétkezés a svédasztalos ebéd vagy vacsora ára.

A foglalásnál 50%-ot be kell fizetni! A "hogyanról" a szálloda küld tájékoztatást.