SZMT Jövő- és trendfigyelő program

Szépségtapasz vagy világrendszer-váltás?
Vállalati zöldüléstől a fenntartható és emberi fejlődésig  

2020. november 18. 17 - 20 h. online esemény

JELENTKEZEM

A bevezető előadást Prof. Dr. Tóth Gergely, a KÖVET Egyesület főtitkára tartja. Az előadást a megszokott workshop követi, ahol saját szerepünkről és a szervezetekről, vezetőikről beszélgetve dolgozzuk fel a hallottakat.

A részvétel idén még ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a következő linken lehet: 

JELENTKEZÉS

Közeledik az Európai Hulladékcsökkentési Hét (2020. november 21-29.) ennek jegyében zajlik a SZMT Trend- és jövőfigyelő programja 2020. november 18-án.

A KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért 1995 októberében alakult Környezettudatos Vállalatirányítási Egyesület néven. Célja többek között a környezettudatos vállalatirányítás gyakorlati ismeretei és az e téren megszerzett tapasztalatok népszerűsítése a vállalatok körében, a társadalom megfelelő tájékoztatása az ilyen jellegű erőfeszítésekről. (https://kovet.hu/mi-a-kovet/)

Prof. Dr. Tóth Gergely főtitkár: Dr. Tóth Gergely a KÖVET egyik alapítója (Budapest, 1995), 10 évig ügyvezető igazgatója, jelenleg főtitkára. Szakterülete az alternatív közgazdaságtan. 2000-2005 között a Hamburg székhelyű International Network for Environmental Management (INEM) ügyvezető igazgatója, majd alelnöke. A Szent István Egyetem professzora Kaposváron. Huzamosabban tanult vagy dolgozott az Egyesült Államokban, Hollandiában, Németországban, a balti államokban, Erdélyben. A Valóban Felelős Vállalat és a Gazdasággép c. könyvek szerzője, ismeretterjesztő és tudományos cikkeinek száma meghaladja a 150-et.