Mesteri!
2021. január 6. 17:00 - 19:00 h online esemény

"Bízz a folyamatban" - Csé és az OD Mestersége

Vendégünk: Cséffalvay Gábor, Szervezet-és vezetésfejlesztési, változásmenedzsment tanácsadó, Certified SIZE Prozess tanácsadó, outdoor tréner, vezetői coach. 35 év szakmai és vállalkozói, vezetői tapasztalattal - ebből több mint 30 év coachként, személyes fejlesztőként. Immár 19 éve a Belülről Vezetés és a Navigátor programok megalkotója - ezalatt 80 csoport, illetve közel 500 ember támogatója, navigátora személyes fejlődésükben, megújulásuk útján.

Alapvető megközelítése a természetes, alkotó, együttműködő partneri kapcsolat megteremtésére irányul. A fejlesztő, katalizáló, felhatalmazó stílus az üzenete. Emberi-szakmai mottója: "Bízz a folyamatban!"

Csé-vel ezúttal a "mesterségről" beszélgetünk. Mert az nem kétséges számunkra, hogy ő egy mester. Ha Te is szeretnéd tudni, hogy pontosan mitől mester a mester, akkor itt a helyed ezen a programon.

Invitálunk egy bensőséges zoom találkozóra, melyben Csé beavat felismeréseibe, löketet ad belső utadon. A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A létszám, a személyesség légköre miatt, 25 főben limitált, kérjük, akkor jelentkezz, ha el is tudsz jönni. 

Gyere el és inspirálódjunk, beszélgessünk Csé-vel együtt a mesterségéről!