SZMT Social Impact program 2022

Pályakezdő és junior szervezetfejlesztők, figyelem! 

Szervezetfejlesztést tanulsz, vagy épp csak érdeklődsz a téma iránt? Jó lenne belelátni a szakmába, netán belekóstolni mit is csinál egy szervezetfejlesztő? Kipróbálnád magad egy projektben az elméleti ismeretek, a megszerzett egyetemi vagy főiskolai tudás mellett? A Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) 2022-ben a Social Impact Program (Program) keretén belül idén is lehetőséged adódik arra, hogy valódi szervezetfejlesztési projektben vegyél részt. 

A jelentkezés feltételeiről az alábbi dokumentumban olvashatsz részletesen. A jelentkezéshez töltsd ki a jelentkezési űrlapot és küldd meg a motivációs videód linkjét legkésőbb március 30-ig! 


Civil (nonprofit) szervezetek és közösségek, figyelem!

2022-ben a Social Impact Program ismét lehetőséget nyújt professzionális szervezetfejlesztési szolgáltatást igénybevételéhez!

A Program célja, hogy a civil (nonprofit) szektor számára is elérhetővé váljon professzionális szervezetfejlesztési projektben való részvétel. A projektek pro bono formában, junior és szenior tanácsadók közreműködésével valósulnak meg, akik felmérik a szervezet igényeit, diagnózist állítanak fel és mindezekre építve legalább egy szervezetfejlesztési beavatkozást valósítanak meg.